Warmwatervissen

Deze soorten vissen zijn doorgaans aanwezig in ons assortiment. 

Wij kunnen niet  garanderen dat deze dieren op voorraad zijn. Wilt u toch  zeker zijn neem dan telefonisch contact op of stuur ons een mailtje.

Download center

Het zoetwateraquarium, inrichting en onderhoud

Inrichten en onderhouden van een aquarium is niet moeilijk. Het is wel belangrijk te luisteren naar de behoeften en wensen van de natuur. De producten van HS aqua helpen u daarbij. Wij leveren al meer dan 35 jaar een compleet assortiment van natuurgetrouwe producten voor zoet- en zeewateraquaria. In deze brochure nemen we u mee naar de wereld van het zoetwateraquarium. We helpen u op weg met het inrichten van een gezelschapsaquarium en geven u tips en informatie over het onderhoud ervan.

PDF – 5,2 MB

O.S.I. Aquarium Premium Visvoer, gezonde vissen

Voor een goede gezondheid van de vissen, stemt u het soort voeding af op het soort vissen. Dit doet u het beste met de voeders van O.S.I.  O.S.I. levert al meer dan 20 jaar een compleet assortiment premium kwaliteit visvoeders . De voeders bevatten voorgefermenteerde eiwitten. Hierdoor zijn ze licht verteerbaar en worden ze beter opgenomen door de vissen. De vissen hebben minder voer nodig en dat zorgt voor een betere waterkwaliteit. Bovendien versterken de voeders de natuurlijke kleur van de vissen, bevatten ze een uitgebalanceerde hoeveelheid vitaminen en proteïnen - en zijn ze vooral lekker!

PDF – 4,0 MB

HS aqua FloraCarbo

Een mooie en gezonde plantengroei begint met een uitgebalanceerde voeding en voldoende CO2. Voeg daarom wekelijks HS aqua FloraCarbo aan het water toe!
HS aqua FloraCarbo bevatalle belangrijke sporenelementen, zoals ijzer en magnesium. Alle nodige mineralen, zoals kalium een natuurlijke en veilige koolstofcomponent voor een optimale groei van aquariumplanten – ook zonder CO2 bemesting!HS aqua FloraCarbo is vrij van nitraat en fosfaat.

PDF – 1,0 MB

HS aqua Shrimp

Om optimaal te kunnen genieten van uw garnalen aquarium, brengt HS aqua een nieuwe lijn innovatieve producten voor een natuurlijk en gezond garnalenaquarium op de markt.
Producten: HS aqua Shrimp Protect, HS aqua Sulawesi Protect, HS aqua FloraCarbo Shrimp, HS aqua Crusta Chitin +, HS aqua Shrimp Net.

PDF – 868,8 KB

HS aqua Nano Marin

Maak kennis met HS aqua Nano Marin. Een nieuwe productlijn van HS aqua bestaande uit bacteriën en waterverbeteringsmiddelen speciaal ontwikkeld voor kleine zeewateraquaria (tot 200 liter). Met HS aqua Nano Marin kunt u genieten van een kleurrijk zeewateraquarium met kleine zeewatervissen, koralen en lagere dieren, zonder gebruik te hoeven maken van ingewikkelde zeewatertechniek voor gevorderde aquarianen.
Producten: HS aqua Bacto Nano Marin, HS aqua Denibac Nano Marin, HS aqua Denifood Nano Marin, HS aqua Mineral + Ca Nano Marin, HS aqua KH Plus Nano Marin.

PDF – 877,4 KB