Onze dieren

Benieuwd welke dieren dat we in ons assortiment hebben? Neem een kijkje in onderstaande links.

Wij kunnen niet garanderen dat deze dieren op voorraad zijn. Wilt u toch zeker zijn neem dat telefonisch contact op of stuur ons een mailtje naar gejo@dszgejo.be

Ons aanbod is zeer ruim. Bijna dagelijks komen er nieuwe dieren binnen en worden andere verkocht. Toch proberen we hier een overzicht te geven van wat we u momenteel te bieden hebben. Merkt u dat een bepaald dier niet langer aanwezig is of ben u op zoek naar een dier dat niet in ons assortiment zit, laat dan niet na ons te contacteren.

Knaagdieren

Een degoe of een Russische dwerghamster, GEJO heeft steeds tal van verschillende soorten knaagdieren in huis.

Reptielen en amfibieën

Bent u op zoek naar een baardagame, kameleon, pijlgifkikkers of een ander reptiel? GEJO heeft voor elk wat wils.

Vissen

Als het over vissen gaat, moet u bij GEJO zijn. Zowat 400 vierkante meter van onze winkeloppervlakte is voorbehouden voor aquaria en toebehoren. Wij beschikken over ruim honderd soorten zoetwatervissen. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor lagere dieren zoals koralen en sponsen.

Zoetwatervissen

Onder zoetwatervissen verstaan wij een zeer uitgebreid aanbod. Denk hierbij aan discussen, maanvissen, garnalen, slakken, malawi- en tanganyika soorten, enzovoort. Ook hebben wij meestal enkele unieke soorten in onze aquaria rondzwemmen. Ook de wel bekende vissen zoals guppy's, molly's, zwaarddragers, ... kan je bij ons terugvinden.

Zoutwatervissen

We zijn terecht trots op ons aanbod zoutwatervissen. Ons aanbod wordt ook regelmatig aangevuld met nieuwe soorten uit alle hoeken van de wereld. (tip: volg onze Facebook-pagina!)

Vogels

GEJO heeft een aparte afdeling waar onze vogels naar hartenlust kunnen schetteren.
Klein, groot, rood of bruin, u vindt er ongetwijfeld de vogel die bij u past. Wij nemen ook vogels over, klik hier.

Voeding, benodigdheden en andere

Voeding

Hond, kat, hamster of vis, GEJO heeft voor elk dier het juiste voeder in huis. En dat beperkt zich heus niet tot de bekende merken. Zo bieden wij voor honden en katten verschillende soorten voeding aan. De juiste voeding voor uw trouwe viervoeter is immers van essentieel belang. U wenst uw hond of kat toch ook een gezond en lang leven toe?

Spreek gerust een van onze medewerkers aan. Zij adviseren u graag bij de juiste voedingskeuze voor uw favoriete huisdier.

Benodigdheden

Ons gamma dierenbenodigdheden is zowaar nog groter dan ons voedingsaanbod. Voor elk diersoort hebben wij een enorm assortiment: hokken, kooien, aquaria, speeltjes, borstels, … Noem maar op, bij GEJO vind u het zeker. Geregeld vernieuwen wij ons gamma, zodat u steeds de grootste keuze hebt.

Dierenwelzijn & gezondheid

Een gezonde voeding voor uw huisdier is erg belangrijk, maar soms loopt het toch fout. Ook dan kunt u bij ons terecht. Daar vindt u alles wat u nodig hebt om uw huisdier weer op de been te krijgen. Vraag steeds advies aan een van onze medewerkers. Zij maken u wegwijs in het aanbod en kunnen u zeggen welk product het meest geschikt is.

Zee- en zoetwater

GEJO is heinde en verre bekend voor zijn unieke aanbod zout- en zoetwatervissen. Daarbij hoort vanzelfsprekend het juiste water.

Hebt u reeds een draaiend aquarium, maar bent u niet zeker over de kwaliteit? Breng gerust een staal mee. Wij doen een test en leveren gepast advies.