Deze pagina is in opbouw!

Binnenkort kan je hier ons dierenaanbod terugvinden.

Onze dieren

Ons aanbod is zeer ruim. Bijna dagelijks komen er nieuwe dieren binnen en worden andere verkocht. Toch proberen we hier een exact overzicht te geven van wat we u momenteel te bieden hebben. Merkt u dat een bepaald dier niet langer aanwezig is of ben u op zoek naar een dier dat niet in ons assortiment zit, laat dan niet na ons te contacteren.
Eén zaak kunnen we u alvast garanderen: al onze dieren voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Knaagdieren

Een rustig dwergkonijn of een speelse fret, GEJO heeft steeds een 15-tal soorten knaagdieren in huis.

Reptielen en amfibieën

Bent u op zoek naar een baardagaam of hebt u liever een Boa Constrictor? GEJO heeft voor elk wat wils.

Vissen

Als het over vissen gaat, moet u bij GEJO zijn. Zowat 500 vierkante meter van onze winkeloppervlakte is voorbehouden aan deze gevinde zwemmers. Wij beschikken over ruim honderd soorten zoetwatervissen en zowat het ruimste aanbod zoutwatervissen in Vlaanderen. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor lagere soorten zoals koralen en sponsen.

Zoetwatervissen

Bovenop ons verrassend uitgebreide aanbod aan warmwater- en koudwatervissen bieden wij u ook Koi in allerlei maten en gewichten.

Zoutwatervissen

Wij zijn terecht fier op ons unieke aanbod zoutwatervissen. Welke soort u ook zoekt, wij hebben ze in huis. Bovendien wordt ons aanbod ook regelmatig aangevuld met nieuwe soorten uit alle hoeken van de wereld.

Vogels

GEJO heeft een aparte afdeling waar onze vogels naar hartenlust kunnen schetteren.
Klein, groot, rood of bruin, u vindt er ongetwijfeld de vogel die bij u past.

Voeding, benodigdheden en andere

Voeding

Hond, kat, hamster of vis, GEJO heeft voor elk dier het juiste voeder in huis. En dat beperkt zich heus niet tot de bekende merken. Zo bieden wij voor honden en katten zowat vijftig verschillende soorten voeding aan. De juiste voeding voor uw trouwe viervoeter is immers van essentieel belang. U wenst uw hond of kat toch ook een gezond en lang leven toe?
Natuurlijk is het met zo’n uitgebreid aanbod niet vanzelfsprekend om door de bomen het bos te zien. Spreek gerust een van onze medewerkers aan. Zij adviseren u graag bij de juiste voedingskeuze voor uw favoriete huisdier.

Benodigdheden

Ons gamma dierenbenodigdheden is zowaar nog groter dan ons voedingsaanbod. Voor elk diersoort hebben wij een enorm assortiment: hokken, kooien, aquaria, speeltjes, borstels, … Noem maar op, bij GEJO vind u het zeker. Geregeld vernieuwen wij ons gamma, zodat u steeds de grootste keuze hebt.

Dierenapotheek

Een gezonde voeding voor uw huisdier is erg belangrijk, maar soms loopt het toch fout. Dan kunt u terecht in onze dierenapotheek. Daar vindt u alles wat u nodig hebt om uw troetel weer op de been te krijgen. Vraag steeds advies aan een van onze medewerkers. Zij maken u wegwijs in het aanbod en kunnen u zeggen welk geneesmiddel het meest geschikt is.

Zee- en zoetwater

GEJO is heinde en verre bekend voor zijn unieke aanbod zout- en zoetwatervissen. Daarbij hoort vanzelfsprekend het juiste water. Als een van de weinige dierenspeciaalzaken in Vlaanderen beschikken wij over een professionele installatie voor de productie van zeewater.
Hebt u reeds een aquarium vol water, maar bent u niet zeker over de kwaliteit? Breng gerust een staal mee. Wij doen een uitgebreide test en leveren gepast advies.