Welkom!

Bent u op zoek naar een zeldzame zeevis, een bontgekleurde vogel of een bijzonder reptiel? Dierenspeciaalzaak GEJO in Tielt-Winge heeft het ongetwijfeld in huis. De grootste dierenwinkel van het Hageland biedt een onovertroffen assortiment aan diersoorten, voeding en benodigdheden.

Benieuwd? Duik snel in onze website en ontdek een aanbod dat uw stoutste dromen overtreft.

In 1980 zette Joan Beke zijn eerste stappen in de dierenwereld. Met beperkte middelen startte hij in Leuven zijn eerste zaak, op een minuscule oppervlakte van 50 vierkante meter.

Vandaag, 40 jaar later, is DSZ GEJO met zijn 1000 vierkante meter winkelruimte op het Gouden Kruispunt in Sint-Joris-Winge een referentie in Vlaanderen. Ondertussen heeft de zoon van Joan, Peter Beke, de leiding overgenomen.

Onze filosofie

‘Kwaliteit’ en ‘klantgerichtheid’, dat zijn onze sleutelwoorden. Vooraleer we een dier te koop aanbieden, wordt het door ons team grondig onderzocht: wat is de herkomst, hoe is de gezondheidstoestand, waar liggen de zwakke punten, …? Op die manier kunnen wij elke klant in vertrouwen een gezond dier aanbieden. Loopt er toch iets mis, dan stellen wij alles in het werk om de oorzaak op te sporen en u verder te helpen.

Onze dierenvoeding en benodigdheden worden eveneens aan een strenge selectie onderworpen. Wij leveren enkel topproducten waarvan de kwaliteit gewaarborgd is en zoeken steeds naar nieuwigheden. Alles met het oog op een onberispelijke service aan de klant.

Kwaliteit en klantgerichtheid uit zich ook in ons doorgedreven advies. Klanten kunnen steeds bij ons terecht voor vragen en opmerkingen.

Onze winkel

Onze winkel is gelegen op het Gouden Kruispunt in Tielt-Winge.
In februari 2016 kreeg de volledige winkel van DSZ GEJO een nieuwe inrichting, een volledige metamorfose.